musikmåndag v.12

Om någon undrat varför det är så tyst på bloggen så är det för att jag för tillfället försöker trycka in örti sidor kursmaterial i hjärnan inför min tenta på onsdag. Tyvärr varken tid eller ork över till att skriva blogg. Superdupertråkigt då jag HAR massa kul att skriva om. Nåväl, ibland kommer livet emellan, det får vara okej.

Som plåster på amputationen som är er saknad till mig (LOL skoja) tänker jag att det aldrig det slår fel med lite sweet mjuzik, så känner att även denna måndag ska ni få begåvas med en godbit från youtube. Denna gången är det inga mindre än Miley Cyrus som i sin backyard sessions tillsammans med Joan Jett och Laura Jane Grace (TUNG lineup!!!) gjort en tolkning på låten Androgynous som är SÅ jävla bra. Lyssna-flera-gånger-per-dag-bra. Funderar-på-hur-fan-man-får-tag-på-denna-som-ljudfil-bra. Se och hör själva.

2 Comment

  1. Laura Jane Grace och Joan Jett är ju världens dream team!!

  2. Felicia says: Svara

    Man kan ju alltid ladda ned den från Youtube (med t.ex. vdownloader), men ljudkvaliteten får väl kanske lida.

Kommentera